Expoziția Brassai 2021

Vernisaj: joi, 13 ianuarie 2022, ora 18
Miercurea Ciuc, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita
Expoziția va fi vernisată de dl. Szűcs László președintele Uniunea Jurnaliștilor Maghiari din Romania
Expoziția poate fi vizitată zilnic 24 de ore până la data 2 februarie 2022.

Pentru a șasea oară a fost anunțată în primăvara anului 2021 de către Asociația Jurnaliştii Maghiari din România (MÚRE) Concursul Fotografia de Presă Brassai.
Din mai mult de patru sute de lucrări a șaptesprezece participanți, juriul a selectat aproximativ cincizeci de lucrări pentru prima expoziție. După expoziția introductivă de la Oradea, publicul de la Miercurea Ciuc se poate familiariza cu materialul selectat din lucrările depuse la concurs.
În expoziție sunt prezinți Barabási Attila Csaba, Albert Levente, Huszár Szilamér, Kerekes István, Kocsis Csaba, Móricz Sabján Simon, Ótos András, Pongrácz Panni, Sarány István, Sánta István Csaba, Sinka Pál, Szigeti Vajk István și Szekeres Attila.

Expoziția se organizează respectând măsurile sanitare obligatorii în vigoare. Intrarea se face pe baza certificatului verde.

Organizatori: Consiliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, Uniunea Jurnaliștilor Maghiari din România, Hargita Népe.